21-02-2017, 00:00
Mamy zaszczyt zaprosić wszystkich na IV edycję Ogólnopolskich Targów Dobrego Jedzenia, które odbędą się w Zielonej Górze, w dniach 22-23 kwietnia 2017 roku , w klimatyzowanej hali CRS przy ulicy Sulechowskiej 41.
Impreza, jak zawsze, będzie wsparta honorowym patronatem Pani Marszałek Województwa Lubuskiego i Prezydenta Miasta Zielona Góra. Patronat na targami objęła, jak zawsze, Agencja Rynku Rolnego.
Targi są skierowane głównie do małych i średnich, lokalnych producentów jedzenia, którzy stosują tradycyjne i ekologiczne metody produkcji swoich wyrobów. Podczas targów przewidujemy warsztaty i pokazy w wykonaniu uznanych polskich autorytetów kulinarnych.
Jak co roku przyznamy trzy Lubuskie Złote Lubczyki czyli nagrody za najlepsze produkty Targów. W poprzednich latach otrzymali je: Gacjana, Eterno, Ekologia spod strzechy, Palce lizać, Qzko, Masarnia z Tradycją Dreszler, Smak Natury Marek Hałat, Gospodarstwo Rybackie Roberta Siudy.
Patronat medialny obejmą wszystkie publikatory działające na terenie Zielonej Góry: Radio Zachód, Radio Zielona Góra, Gazeta Lubuska, Gazeta Wyborcza, Dobre Jedzenie, RTV Lubuska, oraz ogólnopolskie; Biokurier, Eko Targ, Allnaturals.pl, Living Natural, Food and Kitchen, Jedzenie.info.pl, Ekodostawcy, Czytaj Jedzenie, Zielona Bandera.
Bilety wstępu kosztują 5 zł dla dorosłego. Dzieci do lat 12 zapraszamy bezpłatnie. Szczegółowych informacji nt rezerwacji i udziału udziela obsługa Biura Targów: [email protected], tel. +48 601 758 665
Podobne artykuły
Komentarze