jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Artykuł Dodaj artykuł

„Grzaniec Galicyjski” od marki Czas na Herbatę – przepis

Marka Czas na Herbatę prezentuje propozycję na pyszny, rozgrzewający napój, który idealnie sprawdzi się podczas zimowych spotkań.


 „Grzaniec Galicyjski” od marki Czas na Herbatę  – przepisMarka Czas na Herbatę prezentuje propozycję na pyszny, rozgrzewający napój, który idealnie sprawdzi się podczas zimowych spotkań.

Składniki (na jeden kubek):

  • 1 stołowa łyżka kompozycji „Grzaniec Galicyjski” marki Czas na Herbatę
  • kilka plastrów pomarańczy
  • 150 ml czerwonego wina
  • anyż i laska cynamonu do dekoracji (opcjonalnie)

Sposób przygotowania:

Do czerwonego wina dodaj świeżo zaparzoną kompozycję „Grzaniec Galicyjski” oraz plastyki pomarańczy, wymieszaj. Udekoruj całość laską cynamonu i kilkoma gwiazdkami anyżu.

Smacznego!