jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Artykuł Dodaj artykuł

Strefa Inspiracji KOWR na targach Polagra Food

O tym jak budować markę i sprzedaż z wykorzystaniem różnych kanałów dystrybucji, a także po co i jakie certyfikaty jakości żywności warto mieć będziemy rozmawiać w eksperckim gronie w Strefie Inspiracji, którą podczas targów Polagra otworzy Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa.

Strefa Inspiracji KOWR na targach Polagra Food

O tym jak budować markę i sprzedaż z wykorzystaniem różnych kanałów dystrybucji, a także po co i jakie certyfikaty jakości żywności warto mieć będziemy rozmawiać w eksperckim gronie w Strefie Inspiracji, którą podczas targów Polagra otworzy Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa.

Inauguracja Strefy będzie miała miejsce we wtorek o godz. 13.00. Pół godziny później rozpocznie się pierwszy panel pt. „Jak skutecznie docierać do nowoczesnego konsumenta?”.

Udział w nim wezmą m.in. Ewa Nazim z PKN Orlen, Grzegorz Łapanowski, Aleksander Batorski z Fabryki Cukierków  Pszczółka oraz Michał Wiśniewski z KOWR. Celem spotkania będzie wskazanie małym i średnim przedsiębiorcom oraz producentom żywności kierunku rozwoju poprzez budowanie rozpoznawalności marki, pozycjonowanie produktu oraz wykorzystywanie nowych kanałów dystrybucji.

Drugiego dnia targów (9 maja) w Strefie Inspiracji zostanie z kolei poruszony temat certyfikacji żywności. Zaproszeni eksperci, w tym m.in. Iwona Zysnarska z Centrum Doradztwa Rolniczego, Aleksander Bednarski z Cobico, Paweł Krajmas – Prezes Stowarzyszenia Polska Ekologia, Izabella Byszewska z Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego oraz Michał Rzytki, MRiRW, opowiedzą kto może i powinien ubiegać się o certyfikaty jakości, na czym polega przystąpienie do konkretnych systemów jakości, jakie są wymagania dotyczące przystąpienia oraz utrzymania danego znaku.

W drugiej części spotkania będzie natomiast mowa o korzyściach jakie daje posiadanie certyfikatu, zarówno w obszarze komunikacji z konsumentami, jak i możliwości ubiegania się o środki finansowe na promocję certyfikowanych produktów

Przypominamy, że targi POLAGRA FOOD w tym roku odbędą się wiosną, w dniach 8-10 maja. Cały program szkoleń, prelekcji i wykładów dostępny jest na www.polagra-food.pl – w zakładce WYDARZENIA SPECJALNE.

Artykuł został dodany przez firmę

Grupa MTP

Wierzymy w potęgę spotkań, dlatego organizujemy je nieprzerwanie od blisko 100 lat łącząc ze sobą ludzi z całego świata. Cenimy kompetencje, stąd w naszym portfolio jest aż 100 imprez targowych.

Zapoznaj się z ofertą firmy


Inne publikacje firmy


Podobne artykuły


Komentarze

Brak elementów do wyświetlenia.