jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Artykuł Dodaj artykuł

Targi natura FOOD & beECO

Już 17 września w Atlas Arenie rozpoczną się Targi natura FOOD & beECO.

Targi natura FOOD & beECO

Już 17 września w Atlas Arenie rozpoczną się Targi natura FOOD & beECO.

To najważniejsze wydarzenia branży produktów ekologicznych i naturalnych w Polsce. Są organizowane w Łodzi od blisko 15 lat. Od dwóch odbywają się w hali widowiskowo-sportowej Atlas Arena.

Ogromny wybór

W tym roku na targach pojawi się blisko 150 firm, które zaprezentują najlepsze marki bioproduktów i ekożywności. Na gości czeka ogromny wybór produktów certyfikowanych, naturalnych, regionalnych i tradycyjnych wytwarzanych przez polskich, jak i zagranicznych producentów oraz przetwórców.

Oprócz możliwości poznania najlepszych marek bioproduktów i ekożywności goście imprezy będą mogli skorzystać z rabatów oraz smakowitych degustacji. Zaznajomią się również z ofertą najwyższej jakości produktów regionalnych i tradycyjnych, prezentowanych na stoiskach Urzędów Marszałkowskich poszczególnych Województw RP: pomorskiego, wielkopolskiego, łódzkiego, dolnośląskiego, mazowieckiego i lubelskiego.

Warsztaty, spotkania, pokazy

Atlas Arena po raz kolejny stanie się platformą wymiany doświadczeń. Dla wystawców, uczestników targów oraz zaproszonych gości z całego kraju odbędą się branżowe spotkania, konferencje oraz szkolenia poświęcone zagadnieniom handlu i marketingu. Michał Nowak z magazynu „rynekBIO” przedstawi "Narzędzia do skutecznego e-marketingu produktów ekologicznych i naturalnych". Opowie o bazach danych, budowaniu społeczności marki, content marketingu oraz narzędziach takich jak Google Trends, Senuto, czy Surfer. Po raz kolejny odbędzie się też „Akademia Biokuriera”. W partnerstwie z Fairtrade Polska poruszony zostanie temat "Jakość żywności. Zdrowie, etyka, ekologia” dotyczący sprawiedliwego handlu oraz oznaczeń i certyfikatów na produktach m.in. BIO, Vegan itp.

Podczas tegorocznych targów natura FOOD & beECO nie zabraknie paneli dotyczących zdrowego stylu życia. Uczestnicy „VI Forum Alergii” dowiedzą się „Co jeść, a czego nie, żeby nie chorować?”. Eksperci w obszarze m.in. alergologii dr n. med. Barbara Majkowska Wojciechowska i dr n. med. Danuta Myłek pod przewodnictwem Żanety Geltz, redaktor naczelnej „Magazynu Hipoalergiczni” opowiedzą o wzmacnianiu naturalnej odporności oraz zaburzeniach tolerancji pokarmowej i najczęściej występujących alergiach spożywczych.

Prezentacją nowości i rozmowom o ekotrendach towarzyszyć będą też warsztaty kulinarne prowadzone m.in. przez Katarzynę Gubałę, ekoosobowość znaną m.in. z telewizji śniadaniowych. Jak przystało na ambasadorkę kuchni wege, Gubała, poprowadzi warsztaty, które pokażą jak rozpocząć swoją przygodę z tego typu kuchnią. Uczestnicy przygotują zupę miso na makaronie ryżowym z bombą witamin, roślinną pasztetową na ogórku konserwowym czy pęczotto z gruszką i pietruszką na mleku kokosowym. O tym jak smaczne i proste do wykonania mogą być słodycze bez cukru dowiedzą się uczestnicy pokazu prowadzonego przez ekoosobowość. W jej wykonaniu zobaczą dziecięco-proste zdrowe batony wypełnione pysznymi bakaliami czy czekoladowy kremu do smarowania bez odrobiny cukru.

O tym jak wielkie znaczenie w kuchni ma jakość wybieranych przez nas produktów spożywczych będzie można przekonać się też w trakcie pokazów live cooking na stoisku stowarzyszenia Polska Ekologia.

Najlepsze z najlepszych

W trakcie Targów natura FOOD & beECO zostaną też przyznane „Złote Medale”. Uczestnicy imprezy poznają najlepsze towary w kategoriach produktów ekologicznych, naturalnych, tradycyjnych, suplementów diety oraz kosmetyków i artykułów higienicznych.

Bilety na Targi natura FOOD & beECO dostępne są w cenie:

  • normalne – 15 zł,
  • ulgowe – 10 zł (emeryci, renciści, studenci, uczniowie i posiadacze Karty Łodzianina)

Atlas Arena, 17 – 19 września 2021 r. Do zobaczenia w Łodzi!

Więcej informacji: www.naturafood.pl
Rejestracja – Akademia Biokuriera: https://app.evenea.pl/event/akademiabiokuriera2021/
Rejestracja na warsztaty kulinarne: [email protected]

Artykuł został dodany przez firmę

Miejska Arena Kultury i Sportu Sp z o.o.

Organizujemy i współorganizujemy wydarzenia o charakterze targowym, sportowym, muzycznym i kulturalnym.

Zapoznaj się z ofertą firmy


Inne publikacje firmy


Podobne artykuły


Komentarze

Brak elementów do wyświetlenia.