jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Artykuł Dodaj artykuł

Opracowywanie i wdrażanie nowych produktów - webinar firmy Infor

Rynek spożywczy jest niezwykle wymagający. Producenci, aby skutecznie wychodzić naprzeciw nowym wymaganiom konsumentów, ale też być w zgodzie z obowiązującymi regulacjami, muszą skracać czas potrzebny na rozwój nowych produktów i szybciej wychodzić z nowymi propozycjami.

Opracowywanie i wdrażanie nowych produktów -  webinar firmy Infor

Rynek spożywczy jest niezwykle wymagający. Producenci, aby skutecznie wychodzić naprzeciw nowym wymaganiom konsumentów, ale też być w zgodzie z obowiązującymi regulacjami, muszą skracać czas potrzebny na rozwój nowych produktów i szybciej wychodzić z nowymi propozycjami.

Infor przygotował dla Państwa webinarium „Opracowywanie i wdrażanie nowych produktów”

Efektywne zarządzanie procesem opracowywania i wdrażania nowych produktów w branży spożywczej – integracja i wykorzystanie danych

Podczas webinarium skupimy się na następujących zagadnieniach:

  1. Trendy w branży spożywczej – od strony ekonomicznej (rynek, marżowość) i nawyków konsumentów i producentów,
  2. Skuteczne agregowanie danych na wielu etapach przygotowania produktów, z różnych jednostek organizacyjnych (R&D, sprzedaż, kontrola jakości, łańcuch dostaw),
  3. Narzędzia do analizy danych. Nowości technologiczne – sztuczna inteligencja w branży spożywczej,
  4. Usprawnienie współpracy w całym łańcuchu żywnościowym – producent, dostawca, dystrybutor, sieć handlowa Jak rozwiązanie Infor PLM for Process pomaga w utrzymaniu kompletnych i aktualnych danych w całym ekosystemie.

Przedstawimy również następujące rozwiązania Infor dla branży spożywczej:

Webinarium zaplanowane jest na czwartek 9 grudnia na godzinę 10.00. Pełna agenda spotkania dostępna na stronie organizatora.

Udział w webinarium jest bezpłatny. Zarejestruj się już dziś! https://pages.infor.com/scm-webinar-innovation-in-the-food-industry-pl.html

Prelegenci:

  • Jacek Punda, Senior Account Manager, Infor
    Dzięki bogatemu doświadczeniu w dziedzinie zintegrowanych systemów informatycznych oraz praktycznej znajomości metod automatyzacji procesów produkcyjnych z powodzeniem wspiera klientów z branży spożywczej w ich cyfrowej transformacji.

  • Grzegorz Rykaczewski, Analityk sektora rolno spożywczego, Santander Bank Polska
    Absolwent studiów magisterskich na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego o specjalności Polityka Międzynarodowa i Integracja Europejska oraz studiów doktoranckich w Kolegium Zarządzania i Finansów Szkoły Głównej Handlowej. W latach 2014-15 zajmował się analizami rynku mięsa czerwonego w Departamencie Analiz Makroekonomicznych i Sektorowych Banku Gospodarki Żywnościowej. Od 2005 do 2014 r. pracował w Agencji Rynku Rolnego. Autor artykułów naukowych z dziedziny pomocy publicznej w rolnictwie oraz kilkuset komentarzy, artykułów i informacji prasowych dotyczących sytuacji na rynkach rolnych. Zwycięzca oraz zdobywca wyróżnień w konkursie prognoz cen produktów rolnych, organizowanym przez dziennik Rzeczpospolita.

  • Robert Wieprzkowicz-Rzewuski
    Od ponad 25 lat związany z przemysłem spożywczym, specjalizuje się w aplikacji i ewaluacji ekstraktów i aromatów spożywczych oraz projektowaniu żywności. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywał w czołowych firmach branży Flavours&Fragrance. Poza szkoleniami i doradztwem prowadzi dystrybucję aromatów spożywczych. Jest również absolwentem WSET Wine&Spiritts Education Trust, największej jednostki szkoleniowej zajmującej się edukacją w dziedzinie wina i alkoholi mocnych. (https://warsztatyperfum.pl/, https://laboratoriumsmakuizapachu.pl/)