jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Artykuł Dodaj artykuł

NATURAlnie odliczamy!

ECO zegar tyka! Za nieco ponad 3 tygodnie w Łodzi odbędą się - Targi natura FOOD & beECO. Nie zabraknie warsztatów, pokazów kulinarnych i gorących ECOpremier. Swoją obecność w Atlas Arenie zapowiedział m.in. Tomasz Jakubiak, kucharz znany z programów telewizyjnych "Jakubiak lokalnie"  i „MasterChef Junior”.

NATURAlnie odliczamy!

ECO zegar tyka! Za nieco ponad 3 tygodnie w Łodzi odbędą się - Targi natura FOOD & beECO. Nie zabraknie warsztatów, pokazów kulinarnych i gorących ECOpremier. Swoją obecność w Atlas Arenie zapowiedział m.in. Tomasz Jakubiak, kucharz znany z programów telewizyjnych "Jakubiak lokalnie"  i „MasterChef Junior”.

Skosztuj jako pierwszy

Targi natura FOOD & beECO niezmiennie pozostają najważniejszym wydarzeniem branży produktów ekologicznych i naturalnych w Polsce. Odwiedzający imprezę zapoznają się z bogatą ofertą produktów certyfikowanych, naturalnych, regionalnych i tradycyjnych wytwarzanych przez polskich, jak i zagranicznych producentów oraz przetwórców. Podczas łódzkiej imprezy nie zabraknie wyczekiwanych przez wszystkich odwiedzających - ECOpremier.

Dumni z polskiego eko

W tym roku organizatorzy Targów jeszcze mocniej zacieśnili współpracę z Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych „Polska Ekologia'' co szczególnie mocno zostanie zaakcentowane w programie tegorocznych targów.

Agencja wydawnicza Geltz Media (m.in. magazyn Hipoalergiczni), nie tylko zorganizuje kolejne już VII Forum Alergii, ale też rozstrzygnie w Łodzi drugą edycję Plebiscytu Ekologicznego Lista Organic Life Top50. W tym prestiżowym konkursie, za kilkunastoletnią działalność na rzecz ekologii i integracji środowiska ekologicznego w Polsce, w ubiegłym roku wyróżnione zostały również Targi natura FOOD & beECO.

Po raz kolejny w trakcie Targów natura FOOD & beECO będzie można wziąć udział w „Akademii Biokuriera”. Karol Przybylak, dziennikarz i wydawca serwisów biokurier.pl oraz mamywsieci.pl skupi się na świecie handlu internetowego. Nie zabraknie tematów ROI, PPC, SEM i SEO. To zaś ciągle jeszcze nie koniec branżowych spotkań, konferencji oraz szkoleń, które zaplanowano.

Sprawdź na własnej skórze

Oprócz możliwości poznania najlepszych marek bioproduktów i ekożywności, goście imprezy będą mogli skorzystać z rabatów oraz smakowitych degustacji, a Atlas Arena po raz kolejny zmieni się w platformę wymiany „eco” doświadczeń. Tradycyjnie w trakcie Targów nie zabraknie też pokazów live cooking, podczas których będzie można przekonać się jak wielkie znaczenie w kuchni ma jakość wybieranych produktów spożywczych. W tym roku, podczas smakowitych, otwartych dla wszystkich uczestników targów warsztatów, spotkany się z Tomaszem Jakubiakiem. Kucharz znany z programów telewizyjnych „MasterChef Junior” i "Jakubiak lokalnie" zaprezentuje swoje nowoczesne spojrzenie na tradycyjną polską kuchnię.

Złoto dla wytrwałych

Na koniec w trakcie tegorocznych targów przyznane zostaną Złote Medale dla najwyższej jakości produktów prezentowanych w trakcie imprezy. Prestiżowe wyróżnienie przyznawane jest w aż ośmiu kategoriach. Z wysokiej jakości produktami regionalnymi opartymi na tradycyjnych recepturach (przekazywanych z pokolenia na pokolenie) będzie można zapoznać się również podczas rozstrzyganego w trakcie targów konkursu „Tygiel Smaków” organizowanego przez Departament Rolnictwa i Ochrony Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego.

NATURALnie odliczamy! I zapraszamy do Atlas Areny. Do zobaczenia w dniach 16 – 18 września w Łodzi.

Więcej informacji: www.naturafood.pl

Artykuł został dodany przez firmę

Miejska Arena Kultury i Sportu Sp z o.o.

Organizujemy i współorganizujemy wydarzenia o charakterze targowym, sportowym, muzycznym i kulturalnym.

Zapoznaj się z ofertą firmy


Inne publikacje firmy


Podobne artykuły


Komentarze

Brak elementów do wyświetlenia.