jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Przetarg

Przetarg nieograniczony na dostawę produktów zbożowych, przetworów owocowo warzywnych, różnych produktów spożywczych

27-11-2020, 00:00

Dane kontaktowe

Zakład Karny w Sztumie
ul. Nowowiejskiego 14,82-400 Sztum
tel. 552 672 800
fax. 0-55 2672820
e-mail: [email protected]
http:// zp.swnet.sw.gov.pl

Kontaktując się z firmą powiedz, że zdobyłeś o niej informacje dzięki portalowi elektryka.org!
Dziękujemy!
Szczegóły przetargu


Ogłoszenie nr 617141-N-2020 z dnia 2020-11-27 r.

Zakład Karny w Sztumie: Przetarg nieograniczony na dostawę produktów zbożowych, przetworów owocowo warzywnych, różnych produktów spożywczych
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie, krajowy numer identyfikacyjny 31972400000000, ul. ul. Nowowiejskiego  14 , 82-400  Sztum, woj. pomorskie, państwo Polska, tel. 552 672 800, e-mail [email protected], faks 0-55 2672820.
Adres strony internetowej (URL): zp.swnet.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy: zp.swnet.sw.gov.pl
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne zp.swnet.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
Składanie ofert odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 12 lipca 2017 r. Prawo pocztowe (Dz. U. z 2017 r. poz. 1481), osobiście lub za pośrednictwem posłańca.
Adres:
Zakład Karny w Sztumie 82-400 Sztum ul. Nowowiejskiego 14

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę produktów zbożowych, przetworów owocowo warzywnych, różnych produktów spożywczych
Numer referencyjny: 2232.06.Ż.2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Część I Produkty zbożowe: 1. Ryż łuskany biały 24000 kg 03211300-6 2. Mąka pszenna typ 500-550 7200 kg 15612100-2 3. Mąka ziemniaczana (skrobia) 1200 kg 15623000-1 4. Płatki ziemniaczane 600 kg 15313000-5 5. Płatki owsiane 2400 kg 15613380-5 6. Płatki kukurydziane 960 kg 15613311-1 7. Kasza manna 6000 kg 15613100-9 8. Kasza jęczmienna średnia 16800 kg 15613100-9 9. Makaron bezjajeczny formy grube typu świderki itp.) 24000 kg 15851100-9 10. Fasola biała „Jaś” 6000 kg 03212210-5 11. Groch łuskany 2400 kg 03212200-2 Część II Przetwory owocowo-warzywne: 1. Dżem truskawkowy 6000 kg 15332290-3 2. Dżem porcjowany 25-30g/szt 120 kg 15332290-3 3. Marmolada wieloowocowa 4800 kg 15332230-5 4. Koncentrat pomidorowy 30% 7200 kg 15331427-6 5. Chrzan tarty 720 kg 15331110-1 6. Groszek konserwowy po odcieku 1200 kg 15331462-3 7. Kukurydza konserwowa po odcieku 1200 kg 15331470-2 8. Pieczarki sterylizowane krojone po odcieku 960 kg 15331135-2 9. Papryka konserwowa po odcieku 2400 kg 15331136-9 10. Ogórek konserwowy pod odcieku 960 kg 15331500-2 11. Fasolka szparagowa konserwowa po odcieku 1200 kg 15331460-9 12. Szczaw konserwowy mielony 1440 kg 15331140-0 Część III Różne produkty spożywcze: 1. Cukier biały 24000 kg 15831200-4 2. Woda źródlana niegazowana 4800 l 15981000-8 3. Herbata czarna granulowana 1200 kg 15863200-7 4. Kawa zbożowa 2400 kg 15862000-8 5. Syrop owocowy (zaprawa do napojów) 2400 l 15831500-7 6. Ocet spirytusowy 10% 1100 l 15871110-8 7. Kisiel bez cukru różne smaki 3600 kg 15833100-7 8. Ketchup łagodny 1600 kg 15871230-5 9. Musztarda 1700 kg 15871250-1 10. Majonez 1450 kg 15871273-8 11. Przyprawa do zup w płynie typu maggie 3960 l 15891500-5 12. Bulion jarzynowy (bez dodatków pochodzenia zwierzęcego) w proszku 4800 kg 15891500-5 13. Zupa grzybowa w proszku 1200 kg 15891400-4 14. Zupa kalafiorowa w proszku 1200 kg 15891400-4 15. Zupa pieczarkowa w proszku 1200 kg 15891400-4 16. Zupa żurek w proszku 1200 kg 15891400-4 17. Zupa barszcz biały w proszku 1200 kg 15891400-4 18. Zupa barszcz czerwony w proszku 500 kg 15891400-4 19. Sos pieczeniowy w proszku 500 kg 15871260-4 20. Sos pomidorowy w proszku 1000 kg 15871260-4 21. Sos biały w proszku 1200 kg 15871260-4 22. Sos grzybowy w proszku 1000 kg 15871260-4 23. Soja krajanka 1600 kg 15890000-3 24. Granulat sojowy 250 kg 15890000-3 25. Proszek jajeczny ( całe jaja) 1000 kg 15890000-3 26. Olej uniwersalny 3100 l 15411100-3 27. Sól warzona jodowana 4100 kg 15872400-5 28. Pieprz czarny mielony 500 kg 15872100-2 29. Cukier wanilinowy 50 kg 15830000-5 30. Kwasek cytrynowy 50 kg 15890000-3 31. Koperek suszony 360 kg 15893000-4 32. Włoszczyzna suszona 30 kg 15893000-4 33. Susz z marchwi 30 kg 15893000-4 34. Susz z cebuli 30 kg 15893000-4 35. Czosnek granulowany 360 kg 15870000-7 36. Majeranek 75 kg 15870000-7 37. Zioła prowansalskie 75 kg 15872300-4 38. Papryka mielona słodka 480 kg 15870000-7 39. Ziele angielskie ziarno 250 kg 15870000-7 40. Liść laurowy 100 kg 15870000-7 41. Kurkuma 50 kg 15870000-7 42. Cynamon 100 kg 15870000-7

II.5) Główny kod CPV: 15613300-1
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
03100000-2


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2021-01-01   lub zakończenia: 2022-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Nie
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:
Ofertę należy przesłać / złożyć w nieprzejrzystym opakowaniu / zamkniętej kopercie na adres zamawiającego: w sekretariacie Zakładu Karnego w Sztumie przy ul. Nowowiejskiego 14 w terminie do 08.12.2020 r. do godz.9.00. Godziny pracy sekretariatu: od poniedziałku do piątku od 7.30 do 15.30.
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
Cena100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)

IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: , godzina: ,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1Nazwa: DOSTAWA PRODUKTÓW ZBOŻOWYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część I Dostawa produktów zbożowych: 1. Dżem truskawkowy 6000 kg 15332290-3 2. Dżem porcjowany 25-30g/szt 120 kg 15332290-3 3. Marmolada wieloowocowa 4800 kg 15332230-5 4. Koncentrat pomidorowy 30% 7200 kg 15331427-6 5. Chrzan tarty 720 kg 15331110-1 6. Groszek konserwowy po odcieku 1200 kg 15331462-3 7. Kukurydza konserwowa po odcieku 1200 kg 15331470-28. Pieczarki sterylizowane krojone po odcieku 960 kg 15331135-2 9. Papryka konserwowa po odcieku 2400 kg 15331136-9 10. Ogórek konserwowy pod odcieku 960 kg 15331500-2 11. Fasolka szparagowa konserwowa po odcieku 1200 kg 15331460-9 12. Szczaw konserwowy mielony 1440 kg 15331140-0
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15613300-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2022-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2Nazwa: Dostawa przetworów owocowo - warzywnych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część II Przetwory owocowo-warzywne: 1. Dżem truskawkowy 6000 kg 15332290-3 2. Dżem porcjowany 25-30g/szt 120 kg 15332290-3 3. Marmolada wieloowocowa 4800 kg 15332230-5 4. Koncentrat pomidorowy 30% 7200 kg 15331427-6 5. Chrzan tarty 720 kg 15331110-1 6. Groszek konserwowy po odcieku 1200 kg 15331462-3 7. Kukurydza konserwowa po odcieku 1200 kg 15331470-2 8. Pieczarki sterylizowane krojone po odcieku 960 kg 15331135-2 9. Papryka konserwowa po odcieku 2400 kg 15331136-9 10. Ogórek konserwowy pod odcieku 960 kg 15331500-2 11. Fasolka szparagowa konserwowa po odcieku 1200 kg 15331460-9 12. Szczaw konserwowy mielony 1440 kg 15331140-0
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331460-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2022-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3Nazwa: Dostawa różnych produktów spozywczych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część III Dostawa różnych produktów spożywczych: 1. Cukier biały 24000 kg 15831200-4 2. Woda źródlana niegazowana 4800 l 15981000-8 3. Herbata czarna granulowana 1200 kg 15863200-7 4. Kawa zbożowa 2400 kg 15862000-8 5. Syrop owocowy (zaprawa do napojów) 2400 l 15831500-7 6. Ocet spirytusowy 10% 1100 l 15871110-87. Kisiel bez cukru różne smaki 3600 kg 15833100-7 8. Ketchup łagodny 1600 kg 15871230-5 9. Musztarda 1700 kg 15871250-1 10. Majonez 1450 kg 15871273-811. Przyprawa do zup w płynie typu maggie 3960 l 15891500-5 12. Bulion jarzynowy (bez dodatków pochodzenia zwierzęcego) w proszku 4800 kg 15891500-5 13. Zupa grzybowa w proszku 1200 kg 15891400-414. Zupa kalafiorowa w proszku 1200 kg 15891400-4 15. Zupa pieczarkowa w proszku 1200 kg 15891400-4 16. Zupa żurek w proszku 1200 kg 15891400-417. Zupa barszcz biały w proszku 1200 kg 15891400-418. Zupa barszcz czerwony w proszku 500 kg 15891400-4 19. Sos pieczeniowy w proszku 500 kg 15871260-4 20. Sos pomidorowy w proszku 1000 kg 15871260-4 21. Sos biały w proszku 1200 kg 15871260-4 22. Sos grzybowy w proszku 1000 kg 15871260-4 23. Soja krajanka 1600 kg 15890000-3 24. Granulat sojowy 250 kg 15890000-3 25. Proszek jajeczny ( całe jaja) 1000 kg 15890000-326. Olej uniwersalny 3100 l 15411100-3 27. Sól warzona jodowana 4100 kg 15872400-5 28. Pieprz czarny mielony 500 kg 15872100-2 29. Cukier wanilinowy 50 kg 15830000-5 30. Kwasek cytrynowy 50 kg 15890000-3 31. Koperek suszony 360 kg 15893000-4 32. Włoszczyzna suszona 30 kg 15893000-4 33. Susz z marchwi 30 kg 15893000-434. Susz z cebuli 30 kg 15893000-4 35. Czosnek granulowany 360 kg 15870000-7 36. Majeranek 75 kg 15870000-7 37. Zioła prowansalskie 75 kg 15872300-4 38. Papryka mielona słodka 480 kg 15870000-739. Ziele angielskie ziarno 250 kg 15870000-7 40. Liść laurowy 100 kg 15870000-7 41. Kurkuma 50 kg 15870000-7 42. Cynamon 100 kg 15870000-7
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03100000-2,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2022-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE: