19-03-2024, 13:54
Zakład Karny w Nowogardzie
Zamkowa 7,72-200 Nowogard
tel. 914326600
fax. 913925284
e-mail: [email protected]
http:// https://www.sw.gov.pl/jednostka/zaklad-karny-w-nowogardzie
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
ZAKŁAD KARNY
Zamówienia publicznego
Dostawa wędlin do Zakładu Karnego w Nowogardzie
1.2.2 Wędliny
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
polski
1. 15131135-0 Baleron w ilości 200 kg;
2. 15131135-0 Baton drobiowy w ilości 1000 kg;
3. 15131120-2 Baton szynkowy w ilości 900 kg;
4. 15131130-5 Blok mielonka w ilości 7500 kg;
5. 15131134-3 Kaszanka w ilości 2200 kg;
6. 15131130-5 Kiełbasa biała parzona w ilości 250 kg;
7. 15131130-5 Kiełbasa golonkowa w ilości 900 kg;
8. 15131130-5 Kiełbasa jałowcowa w ilości 120 kg;
9. 15131130-5 Kiełbasa jarmarczna w ilości 500 kg;
10. 15131130-5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 500 kg;
11. 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 850 kg;
12. 15131130-5 Kiełbasa mortadela w ilości 6800 kg;
13. 15131130-5 Kiełbasa ogniskowa w ilości 1200 kg;
14. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa w ilości 600 kg;
15. 15131130-5 Kiełbasa piwna w ilości 1800 kg;
16. 15131130-5 Kiełbasa rawska w ilości 2200 kg;
17. 15131135-0 Kiełbasa rawska drobiowa w ilości 1000 kg;
18. 15131120-2 Kiełbasa szynkowa w ilości 450 kg;
19. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajn w ilości 5500 kg;
20. 15131130-5 Kiełbasa żywiecka w ilości 950 kg;
21. 15131120-2 Metka łososiowa w ilości 800 kg;
22. 15131135-0 Mielonka drobiowa w ilości 2800 kg;
23. 15131130-5 Mielonka tyrolska w ilości 6200 kg;
24. 15131135-0 Parówka drobiowa w ilości 1400 kg;
25. 15131130-5 Parówki śląskie w ilości 1400 kg;
26. 15131310-1 Pasztetowa wieprzowa w ilości 4000 kg;
27. 15131120-2 Pieczeń cygańska w ilości 900 kg;
28. 15131120-2 Pieczeń rzymska w ilości 2000 kg;
29. 15131135-0 Polędwica drobiowa w ilości 850 kg;
30. 15131120-2 Salceson biały w ilości 2900 kg;
31. 15131120-2 Salceson czarny w ilości 100 kg;
32. 15131135-0 Serdelki drobiowe w ilości 1200 kg;
33. 15131130-5 Szynka parzona w ilości 100 kg;
15131120-2 - Produkty wędliniarskie
15131130-5 - Wędliny
15131134-3 - Kaszanka i inne wędliny krwiste
Art. 109 ust. 1 pkt 1
Art. 109 ust. 1 pkt 2 lit a
Art. 109 ust. 1 pkt 2 lit b
Art. 109 ust. 1 pkt 2 lit c
Art. 109 ust. 1 pkt 3
Art. 109 ust. 1 pkt 4
Art. 109 ust. 1 pkt 5
Art. 109 ust. 1 pkt 6
Art. 109 ust. 1 pkt 7
Art. 109 ust. 1 pkt 8
Art. 109 ust. 1 pkt 9
Art. 109 ust. 1 pkt 10