Mąka Graham to gruboziarnista mąka z pełnego przemiału pszenicy do wypieku chlebów i ciastek pełnoziarnistych.
Mąka wyprodukowana z pradawnej odmiany pszenicy – płaskurki, uprawianej na Warmii i Mazurach. Doskonała do wypieku ciast, chlebów, naleśników.
Mąkę Chlebową Żytnią stosuje się do wypieku domowego pieczywa na naturalnym zakwasie.
W ofercie: • Pieczywo żyto • Pieczywo 7 zbóż • Pieczywo pszenica • Pieczywo zawiera błonnik • Chrupella • Pieczywo zawiera błonnik z dodatkiem amarantusa • Pieczywo zawiera błonnik z dodatkiem orkiszu i ziół
Makaron 4-jajeczny rurka Masa netto: 250g Ilość sztuk w kart.: 25 Ilość kart. na warstwie: 8 Ilość warstw na palecie: 7 Kod EAN: 5902149000956 Skład: mąka makaronowa pszenna, mąka semolina z pszenicy durum, 4 świeże jaja, woda.
Makaron 4-jajeczny wstążka Masa netto: 250g Ilość sztuk w kart.: 16 Ilość kart. na warstwie: 8 Ilość warstw na palecie: 7 Kod EAN: 5902149000086 Skład: mąka makaronowa pszenna, mąka semolina z pszenicy durum, 4 świeże jaja, woda.
Skrzynki drewniane o pojemności od 5 kg do 15 kg: skrzynki na owoce: czereśnia, wiśnia, śliwka o pojemności od 5 kg do 10 kg skrzynki na warzywa: kalafior, kapusta pekińska, kapusta młoda itp. o pojemności od 15 kg do 20 kg skrzynki na jabłka z możliwością użycia przekładek o...
Opakowania z tektury falistej 3 i 5 warstwowej o pojemności od 5 kg do 15 kg: do owoców i warzyw opakowania teleskopowe 12 kg - tektura 3 - warstwowa o gramaturze 410, 570 opakowania otwarte tzw. ”rant” 12 kg - tektura 5 - warstwowa o gramaturze: 680, 780, 900...