Mąka pszenna T-650 ekologiczna, doskonała do ciast i wypieku chleba.
Mąka Tortowa ekologiczna produkowana jest z certyfikowanej pszenicy ekologicznej uprawianej na Warmii i Mazurach.
Dobór ziarna i doskonała, sprawdzona technologia sprawiają, że taka mąka z łatwością daje początek wspaniałemu pieczywu czy ciastom.
Mąka Reszelska to mąka uniwersalna. Szczególnie polecamy ją do wypieku ciast drożdżowych.
Mąka Warmińska to mąka uniwersalna. Polecamy ją do wypieku ciast drożdżowych i babek.
Mąka Graham to gruboziarnista mąka z pełnego przemiału pszenicy do wypieku chlebów i ciastek pełnoziarnistych.
Makaron 4-jajeczny rurka Masa netto: 250g Ilość sztuk w kart.: 25 Ilość kart. na warstwie: 8 Ilość warstw na palecie: 7 Kod EAN: 5902149000956 Skład: mąka makaronowa pszenna, mąka semolina z pszenicy durum, 4 świeże jaja, woda.
Makaron 4-jajeczny wstążka Masa netto: 250g Ilość sztuk w kart.: 16 Ilość kart. na warstwie: 8 Ilość warstw na palecie: 7 Kod EAN: 5902149000086 Skład: mąka makaronowa pszenna, mąka semolina z pszenicy durum, 4 świeże jaja, woda.
Makaron 5-jajeczny krajanka Masa netto: 250g Ilość sztuk w kart.: 48 Ilość kart. na warstwie: 8 Ilość warstw na palecie: 5 Kod EAN: 5902149000024 Skład: mąka makaronowa pszenna, mąka semolina z pszenicy durum, 5 świeżych jaj, woda, przyprawa kurkuma. &n...
Mąka Razowa to mąka z pełnego przemiału żyta. Stosuje się ją do wypieku chleba razowego.