Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - październik 2017
Jakie warzywo najbardziej kojarzy się z jesienią?
Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - grudzień 2017
Na szkoleniu omówimy w jaki sposób praktycznie wdrożyć aktualne przepisy prawne krajowe i UE dotyczące materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Przedstawimy wymagania i dokumentację dotyczącą wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością wraz z wynikami badań potwierdzających zgodność wyrobu z aktualnymi przepisami UE. Prześledzimy i przeanalizujemy problemy z jakimi spotykają się przedsiębiorcy.
Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - listopad 2017
Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - sierpień 2017
Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - lipiec 2017
Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - czerwiec 2017
Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - maj 2017
Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - kwiecień 2017
Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - marzec 2017
Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - luty 2017
Zestawienie Polskich Norm dotyczących branży spożywczej - styczeń 2017
Jak branża spożywcza ocenia rok 2017? Czym zaskoczyły minione miesiące, jakie nowe trendy pojawiły się na rynku i co przyniesie przyszłość? Między innymi te pytania zadaliśmy laureatom Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Swoimi spostrzeżeniami dzielą się przedstawiciele siedmiu firm.
W dniach 7-9 marca 2017 r. w Międzynarodowym Centrum Targowo Kongresowym Ptak Warsaw Expo odbędą się równolegle dwie imprezy branżowe: II edycja Targów Techniki Pakowania i Opakowań Warsaw Pack 2017 oraz Centralne Targi Spożywcze 2017.